EP "Out of the Blue", Modern Female Blues
en

Album "Bold & Boundless"
nu verkrijgbaar, zie

CD's
Flashes "Out of the Blue"
Impressie "Bold & Boundless"

 

 

Als singer/songwriter schrijft en produceert Helene Neijmeijer haar songs en muziek in 432 Hz (i.p.v. 440 Hz en hoger). Haar producties onderscheiden zich door een eigen identiteit.
Ze brengt een krachtig, verrassend, breed repertoire, dat een vertolking kan zijn van een boodschap, een visie, een gevoel, een emotie . . . . . . . muziek met een laagje.

Qua muziekstijl mag je denken aan:
Pop, Folk, Rock, Modern Female Blues, Easy Listening, Country, Ballads, . . . . . en alles wat er tussen zit aan onverwachte muzikale wendingen, vaak "out of the box" !

 

Discografie:
“The Doom of the Mirror” (1994), Theme-album “Helene Neijmeijer” (2014),
Album “Bold & Boundless” (2018), EP "Out of the Blue" (2019),
Kerst DVD "Seems to be Christmas" (2019), CD-single "Blauw Blauw" (2020).
Veel meer te vinden op de diverse portals.


“De kracht van Helene is dat ze, naast haar heel goede stem, vooral authentiek is. Ze geeft veel van zichzelf, door haar persoonlijke ervaringen en emoties, in de muziek. Helene durft zich op het podium kwetsbaar op te stellen, wat maakt dat ze mensen zo goed weet te raken”. (Een fan).
 

De Helende werking van Muziek
De Helende werking van muziek is van onlosmakelijk belang bij het herstelproces van Helene, een herstelproces dat inmiddels in een vergevorderd stadium is.
Uiteraard is Helene nog op allerlei manieren bezig met haar herstel.

Samen met haar partner Peter runt zij succesvol een Praktijk voor Natuurlijke Behandelwijzen. Vanzelfsprekend speelt binnen hun Praktijk ook muziek een grote en belangrijke rol.

Even terug in de tijd . . .
Door een ongelukkige val liep Helene een complete hoge dwarslaesie op. Afgezien van alle gevolgen die dit met zich meebracht, moest ze ook afstand doen van haar actieve leven vol zang, toneel, dans en cabaret. Door artsen werd haar uitdrukkelijk verteld dat ze óók dit alles nooit meer zou kunnen doen . . .
Maar, . . . alle ontwikkelingen in haar herstel gaan gewoon door !

Helene Neijmeijer uitnodigen/boeken voor een optreden ? Dat kan !
 

Nieuw !!! "Strange Phenomenon"

. . . Voor een stiltemomentje . . .