VoorJaarsConcert

zaterdag 18 mei

 

 

 

 

 

 

In haar nieuw artistiek domein: "Pand 405" laat Helene Neijmeijer in een nieuw samengestelde bandformatie haar gasten genieten van een gevarieerd muziekprogramma met als thema "Liefde" !
Met eigen geschreven en geproduceerde songs maakt Helene je deelgenoot van een persoonlijk verhaal, ook vertegenwoordigd in haar album “Bold & Boundless”.
Verrassend is de “modern female blues” zoals “Under my Skin”, die ook te vinden is op haar zojuist verschenen EP "Out of the Blue".
Prachtige covers van haar thema-album “Helene Neijmeijer”, ballades en rocknummers met hier en daar wat  countryvibes zullen ook niet ontbreken.

Zoals velen van Helene Neijmeijer gewend zijn, belooft ook dit concert weer een bijzonder en gezellig zaterdagavondje uit te worden,
een muzikale beleving met zang en moderne dans (acro gerelateerd).

 

Binnenlopen kan al vanaf 19.30 uur. Koffie/thee/sapjes staan klaar . . .
Het concert start om 20.00 uur. In de pauze/na afloop kun je genieten van koffie/thee/sapjes en hapjes, zoals heerlijke proeverijtjes uit de Aziatische keuken van Asih Poort.


Entree: € 17,50 all in. Reserveren ? Ja, graag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. /+31 (0)599 - 20 20 34

Locatie:
"Pand 405"
Zuiderdiep 405
7876 AW  Valthermond

 

Wil je niets van Helene Neijmeijer missen ?
Abonneer je dan op haar
YouTube kanaal (= gratis) e/o ontmoet haar op Fb !