Bold & Boundless
Bold & Boundless oftewel Stoer en Grenzeloos. Het is allemaal terug te vinden in de persoon van Helene Neijmeijer. Zij is een eigenzinnige en stoere zangeres, die vooral “out of the box” durft te “acteren” met haar muziek. Als singer/ songwriter laat ze dit op zeer creatieve wijze terugkomen in haar repertoire.
Artistiek en muzikaal ziet Helene alleen maar grenzeloze mogelijkheden. Zo verlegt Helene, met haar veelzijdige stem, graag haar grenzen. Ze weet dan ook verschillende muziekstijlen te mixen tot een spannende eclectische combinatie.
 

Even terug in de tijd
Waar Helene’s leven eens vol was van zang, dans en cabaret gooide een fataal ongeluk roet in haar leven. Ze werd geconfronteerd met een complete hoge dwarslaesie. Van artsen kreeg zij direct te horen dat er geen herstel mogelijk is, ook zingen zou, door deze totale verlamming, nooit meer kunnen. Stoer en eigenzinnig zoals Helene Neijmeijer is, revalideert ze thuis. Met een ontembare drive en passie voor muziek heeft ze “Bold & Boundless” zelf geschreven en geproduceerd ! De teksten vertellen, soms kwetsbaar, soms op cryptische wijze, ervaringen uit haar leven, met hier en daar een humoristische en ondeugende noot. “Bold & Boundless” is het 3e album van Helene Neijmeijer.
 

Genres
“Bold & Boundless” laat je diverse genres ervaren. Je kunt genieten van pop/poprock, met hier en daar een vleugje triphop en eclectische invloeden. Ook ontbreken een verrassend scheurende “modern female” blues en country popsong niet. Kortom een verrassend geheel dat je uitdaagt om dit horen !

© Peter de Graaf (2018)